Informatie websites


sterven.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Informatie websites
Scenarium
Informatie over uitvaartzorg en -verzekeringen
http://www.scenarium.nl/

Over de dood
Overdedood.nl: de site die de dood bespreekbaar maakt. welkom op deze site.
http://www.overdedood.nl/

Overlijdens-Advertentie.nl
De digitale rustplek waar u overlijdensadvertenties, familieberichten, in memoriams en rouwberichten vind.
http://www.overlijdens-advertentie.nl/

Uit Kinderliefde
Informatie over het afscheid nemen en de uitvaart regelen van een overleden kind, incl. brochure met een wensenlijst voor de uitvaart, maar ook online-uitvaartinformatie. verder adviezen over grafmonumenten/kindergraven. informatie over uitvaartondernemers, uitvaartorganisaties,rouw en herdenking (incl. adressenlijst) en grafmonumenten.
http://www.uitkinderliefde.nl/

Uitvaart.nl
Uitvaart.nl is de internetsite waar teminale zorg, uitvaartzorg en nazorg worden gepresenteerd als een harmonieus geheel. alle facetten die spelen in de periode rondom overlijden komen hier aan bod. zo vindt u informatie over de uitvaart, begrafenis of crematie. op de website treft u de presentaties van uitvaartondernemingen, crematoria, toeleveranciers en nog veel meer.
http://www.uitvaart.nl/

Uitvaartinfotheek
Uitvaartinfotheek: uitvaartadviezen - alles over de uitvaart (begrafenis of crematie) en wat bij rouwverwerking komt kijken.
http://www.uitvaartinfotheek.nl/

Uitvaartinformatiehulplijn.nl
Uitvaartinformatiehulplijn.nl
http://www.uitvaartinformatiehulplijn.nl/

Oudepolis.nl
Oudepolis.nl
http://www.oudepolis.nl/

Niemand is onsterfelijk
Niemand is onsterfelijk
http://www.niemandisonsterfelijk.nl/

Dag van de Palliatieve Zorg
Dag van de Palliatieve Zorg
http://www.dagvandepalliatievezorg.nl/

Begrafenis ondernemers
Begrafenis-ondernemers.nl - begrafenisondernemers vinden en vergelijken. begrafenisondernemers of uitvaartondernemers tarieven - prijzen of kosten vergelijken voor begrafenis, crematie en uitvaart. vergelijk uitvaartondernemers. vergelijk begrafenisondernemingen. vergelijk uitvaartcentra. gratis meerdere offertes aanvragen om prijzen en services te vergelijken van begrafenisondernemingen en uitvaartcentra. vind de goedkoopste begrafenisondernemers in uw buurt of in de volgende steden: amsterdam | rotterdam | den haag | utrecht.
http://www.begrafenis-ondernemers.nl/

Uitvaart prijzen
Op zoek naar de kosten van een uitvaart? Bij meeroffertes.nl kunt u gratis en vrijblijvend uitvaart offertes aanvragen.
http://www.meeroffertes.nl/uitvaart-begrafenis-kosten

De begrafenis
De begrafenis.nl is een informatie site over alles rondom de dood
http://www.debegrafenis.nl/

DeTijding, overlijdensber.
Op detijding.nl staan dagelijks nieuwe overlijdensberichten. men spreekt in dit verband ook wel over overlijdensadvertenties of rouwberichten. in deze berichten kan men zien wie er overleden zijn. deze familieberichten spelen een rol in de verwerking van de rouw en het overlijden van de dierbare. een rouwbericht kan in de vorm van een vermelding of een rouwadvertentie geplaatst worden. enige tijd na de dood van een dierbare plaatst men soms ook wel een in memoriam. de vermeldingen worden door nabestaanden of door een uitvaartondernemer geplaatst. vaak zal men er naar streven om een overlijdensadvertentie voor de begrafenis of de crematie te plaatsen. in het rouwbericht wordt vaak aangegeven of er sprake is van begraven of cremeren. op detijding.nl kan men zien welke mensen zijn overleden. bij een rouwadvertentie kan men tevens beschikken over een condolance-register. de plaatser van de rouwadvertentie kan zelf bepalen of het condoleance-register openbaar of prive is. als een condoleance-register openbaar is dan kunnen alle bezoekers de ingevoerde condoleances bekijken. als een condoleance-register prive is dan dient men een code in te geven voordat men de condoleances kan bekijken. verder kan de plaatser van een rouwadvertentie het condoleance-register sluiten. bezoekers kunnen dan geen condoleances meer invoeren.
http://www.detijding.nl/

Memoriae
Website inzake uitvaartbegeleiding als een kerkelijke uitvaart ongewenst ofonmogelijk is.
http://www.memoriae.nl/

Levende Gedachten
Osho, krishnamurti,meher baba,sai baba,spinoza,maharishi,nietzsche ... citaten,thomas evangelie, i tjing,filosofie,mystiek
http://www.levendegedachten.nl/

Afscheid en Verlies
Afscheid en verlies :: overlijden van je baby of kindje en omgaan met dit grote verlies. praktische informatie over een kinderuitvaart maar ook ruimte en aandacht voor het grote verdriet en rouwverwerking.
http://www.peuteren.nl/afscheid

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 17 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy